Petrecere Copii

Toate lumea petrecere laser!

Aniversari laser

Cea mai spațioasă arenă de Laser Tag din România te invită să-ți sărbătorești ziua de naștere cu stil, într-o aventură din care nu trebuie să lipsească prietenii tăi!Laser Megazone poate deveni cea mai nouă destinație de distracție preferată. Scapă de stres și intră în acțiune alertă alături de prietenii tăi!

Nu ai mai jucat niciodată jocuri cu laser și nu știi despre ce e vorba? Îți explicăm imediat.

Laser tag este un joc de echipă, similar jocurilor pe calculator sau celor de paintball, cu diferența că în cazul laser tag iei parte directă la acțiune și eviți loviturile dureroase. Sistemul de jocuri cu laser este inofesiv și îți oferă toată distracția fără efecte secundare! Îți iei echipa cu tine – cu cât sunteți mai mulți, cu atât jocul devine mai distractiv – și pornești în misiune. Pentru a avea parte de cea mai bună experiență de joc posibilă, am amenajat pentru tine și prietenii tăi o arenă de joc spațioasă, în care am construit un labirint plin de obstacole care să transforme jocul într-o experiență palpitantă! După ce îți dăm vesta, pistolul cu laser și câteva instrucțiuni finale, e timpul să intri în aventură! Timp de cel puțin 20 de minute, trebuie să-ți găsești adversarii în labirint și să îi elimini folosind pistolul cu laser. Sistemul high tech cu infraroșu al pistolului – de altfel inofesiv – îți adună și afișează în timp real toate punctele obținute în urma eliminării adversarilor pe un ecran uriaș aflat în anticameră. Astfel, mai râmâne să te gândești doar la cea mai bună strategie pentru învinge cât mai mulți combatanți. Ține minte că cele mai bune rezultate și cea mai mare distracție le obții în echipă, așa că nu ezita să îți aduci cât mai mulți prieteni! Testează-ți spritul de luptă și timpul de reacție într-un joc care-ți crește adrenalina!

Oferta noastră

Laser Megazone îți dă posibilitatea să ieși din rutină și să te distrezi alături de prietenii tăi într-un mediu High-tech antrenant. Pentru că ești sărbătoritul, Laser Megazone îți face o ofertă de nerefuzat: adu-ți încă zece prieteni și beneficiezi de jocuri cu laser gratis.

Sărbătoriții beneficiază de prețuri speciale. Dacă ai un grup de minim 10 persoane, plătești 18 lei de persoană pe partidă, sau dacă vrei să prelungești jocul la 3 partide, plătești 54 lei/persoană. Pentru grupuri mai mari, tarifele sunt următoarele:

• 11-20 de persoane: o partidă – 17 ron/ persoană; 3 partide – 51 ron/persoană

• 21-30 persoane: o partidă – 16 ron/persoană; 3 partide – 48 ron/ persoană

• peste 30 de persoane: o partidă – 15 ron/persoană; 3 partide – 45 ron/persoană

Programul detaliat al laser tag arena din București îl găsești pe http://lasermegazone.ro sau contactându-ne direct la numărul de telefon 0735.56.15.68. Arena noastră de jocuri cu laser este doar una dintre cele peste 250 construite în întreaga lume, fiecare având labirinturi care de care mai mari și mai provocatoare! Dacă te-am făcut curios, ia-ți prietenii și înscrie-te în acțiune!

Source: lasermegazone.wordpress.com

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: